Szef kuchni poleca
Szef kuchni poleca
Przystawki:
- sandacz faszerowany
- rolada drobiowa z borówką
- paszteciki z łososiem
- pieczarka faszerowana
- placki ziemniaczane z sosem jogurtowym
Zupy:
- żurek w chlebie z jajkiem i kiełbasą
- flaki wołowe
- zupa cebulowa z groszkiem ptysiowym
- zupa serowa z groszkiem ptysiowym
- barszcz z kołdunami
Dania główne:
- polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
- sandacz smażony z jabłkami
- pierogowa fantazja
- filet z kurczaka w sosie cytrynowym
- polędwica wołowa po królewsku
- warkocz wołowo-wieprzowy w sosie śliwkowym
- sznycel cielęcy z jajkiem sadzonym
- golonka gotowana
Desery:
- szarlotka na gorąco z lodami
- lody w naleśniku
- banany w karmelu
- brzoskwinie w szampanie